Incarcare freon

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet.

Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a freonului din instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice, de aceea este bine o verificare atenta inaintea incarcarii cu freon.

Freonul este o substanță folosită ca agent de lucru în instalații frigorifice sau pompe de căldură, ce suferă reversibil schimbări de fază de la gaz la lichid, transportând astfel căldura de la un mediu la altul. Transferul de căldură se face prin încălzire, vaporizare (trecerea din stare lichidă în stare gazoasă preluând căldură) și apoi prin răcire și condensare (trecerea din stare gazoasă în stare lichidă cedând căldură) la temperaturi scăzute sau ale mediului ambiant.

 

Cost incarcare freon: 150RON/KG

Tipuri de freon:
– R22
– R407C
– R410A
– R417
– R134

Tipul de freon se identifica pe eticheta aparatului (atat la interior cat si la unitatea exterioara): EX. Refrigerant R22 … 1.2 Kg

PENTRU NELAMURIRI VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA:

e-mail: office@inverterclima.eu

telefon: 0767-582-401